bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Unortodox betlehemet raktak ki a Parlament elé

2015. december 03. - Napidumák

12342317_10207906905212118_5628747044939718636_n.jpg

Ez a betlehem az ország karácsonyfája mellett áll az Országház előtt. Igen, jól látjátok, hogy nem látjátok benne a kis Jézust. Hol van? - kérdezte egy döbbent bácsika az őrtől, aki díjnyertes választ adott:

„Az anyja hasában.”

 

Érted? Még nem született meg. Majd ha megszületik, akkor odarakják. Te csak ne sürgesd a Szent Családot és a Kormányt, kistáska. Adventeljél szépen és menjél tovább.

Most, persze, majd felcsapja a kezét egy nagyokos, aki tudni véli, hogy Istenhátamögöttfalván kétszáz éve ez az autentikus betlehem, de akkor meg mit keresnek már most ott a háromkirályok, és miért tartja úgy kezét a nem áldott állapotban Szűz Mária, mint aki egy képzeletbeli csecsemőt mutat nekik? Ez értelmetlen és röhejes, emberek! Az istállóját neki, tudni akarjuk, hogy hol az istenben van Jézus!

Találtál valamit, aminek a Napidumákon van a helye? Küldd el a napidumak@gmail.com címre, vagy töltsd fel a Facebook-oldalunkra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr868137216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása