bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Kasszás Erzsivel üzen a bolt, hogy köszi az ingyen reklámot, de azért bekaphatjátok

2017. március 03. - Napidumák

Tegnap megírt véleményünket igazoló gyorsasággal és stílusban reagált a CBA új reklámfigurája, a Balázs Andrea színésznő által (egyébként jól) alakított Kasszás Erzsi a hirdetés után akcióba lendült kommentkommandó támadásaira. Mindenképpen újdonság, hogy egy bolt - aminek állami kötődéséről és állítólagos színvonaltalanságáról unalmasan sokan tudnak hisztériázni az indulatvezérelt online szájkaratésok - beleáll egy ilyen balhéba. És hogy így teszi. Érdekes lesz kivárni, hogy a CBA-nak bejön-e ez a figura, végigtolja-e erőszakkal a történetét (most a videó végén Kasszás Erzsi az újra szó mantrázásával szó szerint ezzel fenyeget, cseppet sem szimpatikusan), vagy nemsokára gyorsan lekapja az egészet a netről, mert megijed a népharagtól.

Fenntartjuk, hogy ez egy megtervezett akció, aminek a profizmusát, persze, el lehet ismerni, de sajnos cinikus és goromba is. Kasszás Erzsi egyre inkább a színésznő egyik szerepére, a Tortúra Annie Wilkes-ére hasonlít. Diabolikus mosolya, fenyegető negédessége mögül kihallatszanak a markukba röhögő kreatívok: „a kurva anyátokat, akármit csináltok, az nekünk csak jó, pörög a videó, elégedett az ügyfél, cseng a kassza.” Bízunk benne, hogy a további videókkal fordítanak ezen a folyamaton és kedvesebbé teszik a figurát, mert a franc se akar erről olvasni és írni hónapokig.

Mert lám, mi is erről posztolunk, erről a vírusról, ami nyilván semmit sem hagy maga után, ha lejárt a szavatossága (nem is ez a célja, tehát nem elvárható tőle), és nem például Arany Jánosról, akinek emlékéve kiváló alkalom, hogy olyat is hallgassunk, ami tényleg szép, valóban értékes és igazán maradandó.

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr8912309121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása