bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Mutass egy nyelvet, ami csak megközelítőleg ilyen szaftosan tud átkozni!

Vigyázat, trágár szöveg!

2015. június 25. - Napidumák

snow-white-clapping-o.gif

A Cink rakta ki ezt az eredetileg itt megjelent parádés kommentet Laurától.

Ocsmányul trágár, ugyanakkor nyelvi szempontból a maga nemében páratlan kirohanás, amihez foghatót még nem láttunk.

Elovasását csak azoknak javasoljuk, akik az egyszeri élmény kedvéért képesek magukat túltenni a stílus barbárságán.

 

“Dögölnèl meg ********* geci h ròlam pofàzol ask on te analfabéta korcs!! Hàt haljàl màr meg te gyàsz akkora nyomorék senki SZAR vagy csak làssam meg azt a szopòs szàdat valahol,megfoglak azt fölakasztalak egy szögre,hogy csövesedjen le az életed és legyél hajléktalan hát ne irígykedj buzifiu mert földuglak apádnak análisan amiért azt a rákos fejedet nem nevelte meg te szopottgombóc,20évesen kopaszodol hajasbaba? xDKitàrtad a vilàgnak a sexuàlis életedet mintha bàrkit is érdekelt vna mert ezzel akartàl netceleb lenni mivel egy buta geci vagy egy affektàlós agyatlan retek féreg senki kutya vagy aztàn semmi màssal nem tudtàl kitűnni a tömegből csak a kurvasàggal hàt tipikus….

    Nekem legalàbb úgy is sikerült hírnevet szerezni hogy megmaradt a tisztességem vagod??? Ez fàj neked mi??

    A körmöm alatt a kosz többet ér mint a te egész életed te erkölcstelen senkihàzi takarodj dolgozni baszàs helyett

    H DÖGÖLNÉL MEG!Büszke vagy arra h nyeled a g*cit?Meg h a retek életedbe annyira futotta h eladd azt a nyüves csontos testedet?Még te próbálsz oltani?Te aki arra verted magad h egy drogos köcsög vagy azt kitetted magad youtube-ra h bevagy katizva csak nem esik le h ez mekkora csicskasàg?!Szàradj ki mint a tèszta!Fullosan kiírod fb ra hogy mikor…hányszor…hogyan basztàk szét azt a tág seggedet mert ezzel próbàlsz menőzni te debil geci teeee hàt Magyarorszàg szégyene vagy egy szolga hàt nem repedezett még ki a segglukad?Ask ozunk Ask ozunk?? Lauràról pofàzunk mert ő kurvàlkodàs nélkül is ér valamit a népnek??Na hogy sose legyen szabad wifid xD Tudsz rendesen szarni vagy màr csak kicsúszik ??

    Dejó neked h 2faszverés között van időd rólam pofàzni te nyàvogós kis nyomorék!:D Jöjjön ràd a hànyàs meg a hasmenés a zebra közepén és basszon el egy rohammentő puszta figyelmetlenségből xD Olyan egy szánalmas retek ócskasàg vagy ft -ot nem érsz te veréb es te mersz engem a tisztesseges csajt lehordani ??Ki a fasz kérdezte a véleményedet rólam irígy geci??A cipőm talpàról nem nyalhatnàd le a kutyaszart arra sem vagy méltó vàgod te ízeltlàbú.. a közelembe sem jöhetsz emberileg ugyanis még te egy retek prosti kurva vagy aki fűvel fàval baszik addig értem meg kell küzdeni!Hát nézz bele a tükörbe és mond szépen hogy csicska…!Nekem te ne ugassàl tacskó…..KUSSOLJ RÓLAM TE BÁNAT MERT ROSZ EMBERBE KÖTÖTTÈL TE KOLDUS!”

Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Azazhogy dehogynem, mert VAN RÁ VÁLASZ! Méghozzá videóban. Itt láthatod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr37572768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása