bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Fluimucil Ábel anyukáját Erzsinek hívják és kasszás a CBA-nál

2017. március 02. - Napidumák

Ne legyenek illúzióink, a CBA-nak dolgozó profi kreatívok szándékosan formálták ennyire idegesítőre és erőltetettre Kasszás Erzsi reklámfiguráját, hiszen ma már közhely, hogy a megrendelő valami virálisat akar, ami ingyen is terjed, mint a nátha. Hadd hőbörögjön a sok pozícióját vesztett értelmiségi, írjon róla a média, Orbánozzanak a mást se tudó ellenzéki megmondóemberek, röhögjön az igénytelen proli, vesszen össze rajta mindenki, mint egyszeri hülyemagyar a sokadik Rapülők-koncerten, de közben ossza tovább a Facebookon, vagy az olyan finnyáskodó, ódivatú blogokon, mint például a Napidumák! A lényeg nem a kulturális környezetszennyezés, hanem hogy ragadjon az agyakba, mint galambszar a párkányra. Reméljük, a kiváló komika, a szépen éneklő Balázs Andrea jó sok pénzt kapott ezért a... szóval ezért. Nyilván nincs még vége, biztosan lesz Raktáros Géza és Hentes Jóska is.

Találtál valamit, aminek a Napidumákon van a helye? Küldd el a napidumak@gmail.com címre, vagy töltsd fel a Facebook-oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr8512307877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása