bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Miért omlott össze az RTL Híradója?

Van magyarázat, csak próbáld megérteni!

2015. május 30. - Napidumák

 

Tele van azzal az internet, hogy csütörtökön este kétszer is összeomlott az RTL Klub Híradója. A képernyő elsötétült, elindult a Gálvölgyi Show, aztán visszatértek Erős Antóniáék, de a Nemes Jeles Lászlóval készült interjú alatt újra lefagyott a kép, ezért feladták a harcot az ördög szállta technikával és a szokottnál, tervezettnél 5-10 perccel hamarabb befejezték a műsort. Szellő István még poénkodott egy jót azzal, hogy majd holnap elmondják a mai híreket.

Azóta megérkezett a magyarázat, hogy mi történt és épp ez az, amiért kirakjuk ide, mert tőröl metszett napiduma. Fontoskodó, körülményes, érthetetlen és nincs tekintettel arra, hogy akiknek szól, azok értik-e. Kotroczó Róbertet, az RTL-csoport hírigazgatóját idézzük az Origo oldaláról:

Az eddigi ismereteink szerint elektromos hálózati hiba okozhatta közvetve a problémát. Már kora délután újraindultak eszközök valószínűleg elektromos zavar miatt, késő délutánra a stúdió mixer működés vált értelmezhetetlenül kuszává, valószínűleg amiatt, hogy rossz sorrendben (véletlenszerűen) újraindultak a komponensei, majd a fő és a tartalék adás kijátszó szerverek működése állt le feltehetően a fent leírt probléma miatt. A kontrollált újraindítás után az esti híradó rendben lezajlott, az eszközök által rögzített log fájlokat a gyártó szakemberei vizsgálják"

Stúdió mixer működés, komponensek, fő és tartalék adás kijátszó szerverek, kontrollált újraindítás, rögzített log fájlok... Jelentkezzen, aki érti!

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr237504956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása