bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Aki újságírót üt, az egész nemzetet üti

2015. április 14. - Napidumák

borsa_miklos.jpg

Megverték Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden. A hirado.hu tudósítása szerint (itt találjátok, a videó nem beágyazható) az újságírót a munkája miatt bántalmazták:

Borsa Miklóst Balatonfüreden támadták meg szombaton, először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak, és ütötték. Közben azt ordították neki: "Most hazudj!"

A Napidumák nagyon sok bakit közölt - és még fog is - az állami hírtévé bőséges terméséből, éppen ezért kötelességünknek érezzük, hogy elítéljük ezt az aljas támadást. Ez elfogadhatatlan. Ezt a jogos kritika sem indokolja. A bírálat soha nem lehet erőszakos. Kiállunk Borsa Miklós mellett. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk. Neki és a magyar sajtónak is.

Egyébként ezzel kapcsolatban is találtunk egy bakit:

Az Index azt írja, hogy egy riportert támadtak meg, holott Borsa Miklós műsorvezető (hírolvasó) és nem riporter.

riporter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr927367434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása