bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Eltörhet egy ember 26 bordája?

2016. február 23. - Napidumák

borda_1.jpg

Borzalmas esetről tudósít a hirado.hu: egy angliai férfi halálra rázta a kisbabáját. Mielőtt tovább mennénk, egy megjegyzés: az ilyen „apa” a saját életét sem érdemli meg, nemhogy egy új élet teremtésének lehetőségét. Ami miatt mi is foglalkozunk vele: a magyar nyelvű cikk szerint „kiderült, hogy 26 bordája eltörött.”

26?

Mi úgy tudjuk - egy gyors Google-keresés is ezt támasztja alá - , hogy egy embernek 12 pár, vagyis 24 bordája van. Hogyan törhetett el akkor 26? Vagy rosszul tudunk valamit?

(Megjegyzés 2. Mi is látjuk, hogy a szerző kürházat írt kórház helyett, de ezzel most nem foglalkozunk, sima elgépelés.)

Találtál valamit, aminek a Napidumákon van a helye? Küldd el a napidumak@gmail.com címre, vagy töltsd fel a Facebook-oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr988413936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása