bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Embert így még nem öltek meg

2016. január 29. - Napidumák

folytatta.jpg

Azért jó, hogy tavaszi hóvirág módjára egyre-másra nyílnak a neten a kevés ember által kapkodva szerkesztett hírportálok, mert úgy adagolják a napi kitevőt a Napidumáknak, mint ha fizetést kapnának érte tőlünk.

Ezúttal Ildikónak jár a köszönet azért, hogy észrevette és elküldte nekünk a Faktor cikkét, amelynek címe szerint a holttestet megtalálók félmeztelenek voltak, a szörnyű bűncselekmény elkövetési módja pedig a nő folytatása volt. Ne röhögjetek, nincs még vége: kattintás után azt írják, hogy „A 25 éves Lauren Mannt megfojtották, a helyszínen nagy mennyiségű vért találtak. A rendőrség gyilkosságként kezeli az ügyet.” Értitek: megfojtanak valakit, és a rendőrség gyilkosságként kezeli az ügyet. Micsoda hír!

Találtál valamit, aminek a Napidumákon van a helye? Küldd el a napidumak@gmail.com címre, vagy töltsd fel a Facebook-oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr278329588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása