bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Mi az a minden, amihez minden magyar ért? Gyűjtsük össze!

2015. november 02. - Napidumák

mekk_mester_3d.jpg

Nincs okosabb nép a magyarnál! Aki szokott kommenteket olvasni bármilyen témában, az jól tudja, hogy jól tudjuk. Hogy mit? Mindent. A magyar még a másik magyarnál is jobban ért a mindenhez. Sőt a mindenhez IS.

Nosza, gyűjtsük össze! Írd meg kommentben ide, a blogra, vagy a Facebook-oldalunkra, esetleg küldd el a napidumak@gmail.com címre, hogy mi mindenhez ért minden magyar minden magyarnál és minden nem magyarnál (egyáltalán: mindenkinél) jobban. Ha kell, indokold! A végén közreadjuk a Magyar Értő Kéziszótárat.

Ezekhez már ért minden magyar:

Foci, politika, migráció, állatok, gyereknevelés, autószerelés, rákkeltés, orvoslás, homeopátia, nyelvészet, helyesírás, személyiségi jogok, újságírás, fotózás, kommunikáció, rendszerszervezés, programszervezés, közlekedési szabályok, atomerőmű, pedagógia, filmrendezés.

És még?

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr828045720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása