bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Nyelvi kötözködés még nem volt ilyen szórakoztató

2015. május 15. - Napidumák

felesleges.jpg

Csak most jutott el hozzánk a feleslegesszavak.blog.hu híre. Ez egy rendkívül szórakoztató oldal, ami néha ugyan agresszíven és nem polkorrekt módon, de mindig nagyon leleményesen köt bele a szerinte felesleges (értsd. modoros) szavakba, illetve használóikba. (Már ebben az előző mondatban is találnának vagy három posztra valót!) Néhány kedvcsináló idézet:

Fószer:

amiként az óvszerben tárolt dolgok is ritkán kerülnek terítékre a Szépművészeti Múzeumban, akként a fószer is jellemzőbben használandó alkoholista, fogatlan, ex-segédmunkanélküli kocsmatöltelékre, mint kitüntetés előtt álló, kétszeres olimpiai bajnok rákkutatóra.

Mínusz egyedik nap:

Logikailag, de meg még amúgy bármilyen szempontból, úgy szakmailag, mint emberileg, a humán mesterséges táplálási protokollok és a kvantumelektrodinamika jelenkori eredményei szerint egyaránt, a mínusz egyedik nap pont annyira értelmes, mint azt kijelenteni aktuális partnerünknek, hogy a szexuális elhasználtsági fokunk "úgyszólván szűz".

Szerelmeskedés:

a szerelmeskedés az a dolog, amit a nők csinálnak dugás közben.

Illatol:

Valami rózsaszín inges kis geci egyszer kitalálta, nyilván nyelvvédő, logikázós törpeaggyal, hogy a szag az kellemetlen, tehát a bornak illata van, ennek megfelelően, a szaglás az illatolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr407461968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása