bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Az RTL Klub mondja meg, hogy ki az Országgyűlés tagja

2014. augusztus 27. - Napidumák

fuggetlen_1409126246.jpg_1000x747

A kereskedelmi tévécsatorna Híradója szerint például Kincses László az. Holott Kincses László nem országgyűlési képviselő. Csekkold itt, ha nem hiszed, de a lustábbaknak íme a k-val kezdődő vezetéknevű országgyűlési képviselők listája:

Kara Ákos, Kepli Lajos, dr. Kerényi János, Kiss László, Kiss Péter (közelmúltban elhunyt), Kontrát Károly, Kónya Péter, Korózs Lajos,  Kósa Lajos, dr. Kovács József, Kovács Sándor, dr. Kovács Zoltán, Kövér László, Kubatov Gábor,  Kucsák László, Kulcsár Gergely, Kunhalmi Ágnes.

Ők pedig a független országgyűlési képviselők jelenleg, köztük sincs Kincses László:

Fodor Gábor, Gyurcsány Ferenc, Kónya Péter, dr. Oláh Lajos, Szabó Szabolcs, Szabó Timea, Szelényi Zsuzsanna, dr. Vadai Ágnes, Varju László.

Kincses László valójában önkormányzati képviselő Püspökladányban. Igazán nem akarunk tovább tiporni az RTL-es kollégákon, de a neten hozzáférhető hivatalos adatok szerint még csak nem is független, hiszen az MSZP listavezetőjeként került be a város közgyűlésébe. (Vagy lemaradtunk a kilépéséről, ami a baloldalon nem ritkaság.) A valasztas.hu is így tudja.

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr876640277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása