bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Kezdődik a vadászidény

Legyél te is hajtó

2012. november 11. - Napidumák

profilfoto_1352640002.jpg_2048x2048

A Napidumák vicces és értelmetlen kifejezésekre vadászik. Nem a személyeskedés, az általánosítás, az alázás, a lejaratás, a bosszú vagy a bigott nyelvőrködés a cél, hanem az a derű, amit Peterdi Pál sugárzott a Tücsök és Bogárral, ötvözve a Magyar Narancs Szüret rovatának Örkényi-i kíméletlenségét a Grétsy-féle Álljunk meg egy szóra! igényességével. Nyelvtannácik és politikafüggők kíméljenek. Csak jókat szeretnénk nevetni, oké?

És igen, a szerkesztő is hülyeségeket beszél néha, tehát nem, ő sem különb. (Megalkotta például egy tudósításban a "tőkehiányos szőlőtermesztő" kifejezést.)

Küldhetsz napidumát (legyen pontos, és még jobb, ha van róla print screen), fotót, videót linkkel, hozzászólásban vagy e-mailben, de mindig az elhangzás pontos idejének és helyének megjelölésével.

Fotó: Kecskeméti Dávid.

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr774901827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása