bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Az állami hírtévé előre lehozta a tapolcai választás eredményét

2015. március 20. - Napidumák

Új értelmet nyert az „Akkor. Amikor.” szlogen. Az állami hírtévé püspökliláról Fidesz-narancssárgára váltó felirata szerint Fenyvesi Zoltán a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Hát nem.

Ilyen nevű parlamenti képviselő nincs (ellenőrizd nyugodtan). Fenyvesi Zoltán egy ajkai tanár, iskolaigazgató, a Veszprém megyei közgyűlés társadalmi megbízatású alelnöke, és nem a kormánypárt országgyűlési képviselője, „csak” a jelöltje. Tudniillik az időközi választás csak április 12-én lesz Tapolcán, és ezt még az m1-nek is tudnia kellene, akkor is, ha szerintük ezen a héten már harmadjára van csütörtök (ráadásul kánikulával), a ma lesz a holnap tegnapja, a köztársasági elnököt csak egy betű választja el Kádártól, egy halálos baleset helyszínén is szabad röhögni, a centenárium a hülyék kedvéért százéves, a boldog zsidók csendesen várják a segélyeket, a toldalékok többé nem számítanak, a titkárból pedig flottakapitány lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr367286851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása