bakifigyelő - felületes mondatok minden felületről

Napidumák

Emberek, akiket a nevük tényleg kötelez

2016. február 02. - Napidumák

A Nemzeti Kábítószerügyi Koordinációs Osztály (volt?) vezetőjét Portörő Péternek hívják. Ehhez a  vigyorgáson kívül nincs mit hozzátennünk, még akkor is, ha úgy egyébként egyetértünk azzal, hogy nevekkel nem viccelődünk. Úgyhogy tessék komolyan venni az alábbi listát!

portoro.jpg

Az Országos Magyar Vadászkamara Kulturális Bizottságát hosszú ideig Fáczányi Ödön vezette, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság első embere pedig Vízvári György volt.

A Hajlék a Hajléktalan Honfitársainkért Országos Egyesület elnökségi tagja egy Síró Benő nevű férfi. A Honvédelmi Minisztérium sajtófőnökének nevét Lázár Ervin és Csukás István közös munkával sem tudta volna találóbbra alkotni: Igazság Arnold.

A sajtó kedvence a fokozhatatlanul vagány nevű taxisvezér, Metál Zoltán, a Metró nevű újság vezérigazgatója pedig a minden korábbi munkakörében is magas tisztséget betöltő Hivatal Péter. Van egy szocialista politikus Budapest 13. kerületében, akit Hiszékeny Dezsőnek hívnak, és bizony volt egy orvos, akinek Doktor Sándor állt a névtábláján. Ezek után magától értetődő, hogy aki Ősi Attila, az nem lehet más, mint őslénykutató.

A Napidumák kedvence azonban - de csak szigorúan Portörő Péter után - Koczka Zoltán, a Cukor Terméktanács titkára. Igen, Koczka, cukor.

Fontos megjegyeznünk, hogy a kommunista politikusként vitatott munkásságú Doktor Sándoron kívül mindannyian általános köztiszteletnek megérdemelten örvendő, fontos munkájukat magas színvonalon végző emberek/emberek voltak.

De most mondjátok, hogy nem nevettetek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napidumak.blog.hu/api/trackback/id/tr468348924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása